close
Menu

EEN PASSIE VOOR KWALITEIT

Huiseigenaar, fabriek, bestuurder, maaidek
Huiseigenaar, fabriek, assemblagelijn, loopmaaier

De reden hiervoor is eenvoudig. Over de hele wereld gebruiken de mensen die onze machines maken, nog steeds dezelfde duidelijke benchmark als onze grondlegger, John Deere: als het niet goed genoeg is voor henzelf, dan is het niet goed genoeg voor onze klanten. Van de grootste maaidorser tot de kleinste maaier, deze persoonlijke betrokkenheid bij kwaliteit maakt John Deere zo speciaal.

Huiseigenaar, fabriek, loopmaaiers, bestuurder

Neem bijvoorbeeld de fabriek in Gummersbach (Duitsland) waar we onze loopmaaiers, robotmaaiers en verticuteermachines maken. Van ontwerp en materialen tot marges en afwerkingen, ons vakkundige personeel past strikt de richtsnoeren voor kwaliteitsborging toe op alles wat zij maken. Tijdens de montage houden zij het monteren en afwerken van de onderdelen die ze gebruiken goed in de gaten en melden afwijkingen direct aan de productie-afdeling.

Op willekeurige intervallen haalt hoofdtester Johannes Kokott een machine uit de productielijn en onderwerpt hij deze aan de slechtste behandeling die hij kan bedenken. “Het is mijn taak om met onze maaiers tot het uiterste te gaan ... en nog veel verder”, legt hij uit met een glimlach. “Op die manier weten wij dat ze onze klanten vele jaren plezier geven onder normale omstandigheden.“

Huiseigenaar, fabriek, loopmaaiers, maaideks, detail

Ik zal nooit mijn naam op een product zetten dat niet het beste van mijzelf in zich draagt.

JOHN DEERE, FOUNDER
Huiseigenaar, fabriek, wielen, close-up, detail

BEPROEFD EN GETEST

Drieduizend mijl verder naar het westen houden de collega's van dhr. Kokott in onze fabriek in Horicon in de VS zich aan precies dezelfde aanpak. Veel werknemers hier zijn zelf al jaren klant van John Deere: zij bouwen elke werkdag zitmaaiers en Gators en gebruiken ze zelf in het weekend in hun eigen tuin. Als zij dus problemen ondervinden of ideeën ter verbetering opdoen, krijgen hun bazen dat zeker de volgende maandag te horen!

Huiseigenaar, fabriek, assemblagelijn, detail

In combinatie met materialen van topkwaliteit, innovatieve technologie en nuttige productkenmerken, is dit persoonlijke gevoel van trots de reden dat mensen, die geven om kwaliteit, kiezen voor gazonuitrusting van John Deere. Want hoeveel de technologie ook door de jaren heen is veranderd, traditionele handenarbeid en oog voor detail zijn niet te vervangen.

Huiseigenaar, fabriek, assemblagelijn, zitgazonuitrusting, detail

 

Verwante verhalen

 

Een bedrijf laten groeien

EEN BEDRIJF LATEN GROEIEN

Oude zitmaaier voor gazon, Huiseigenaar, Schuur

HOOG IN HET VAANDEL

Een passie voor kwaliteit undefined AM Benschop, GG Renswoude, SE Werkhoven, PJ Putten, Esbeek, Nederland, Bladel, Nederland , Etten-Leur, Nederland, Molenaarsgraaf, Bruchem undefined Geert-Jan de Kok B.V.