close
Menu

Geert-Jan de Kok BV: John Deere Sprayer road show .

Onlangs heeft John Deere in samenwerking met Geert-Jan de Kok de nieuwe getrokken John Deere 962i spuit gepresenteerd in het veld tijdens de John Deere Sprayer road show 2012. Tijdens deze succesvolle dag te Esbeek kreeg de klant de mogelijkheid om een indruk te krijgen van deze nieuwe gigant. Gedurende de dag zijn er demonstraties gegeven om de bezoeker een goed beeld te geven van deze nieuwe veldspuit. De nieuwe John Deere 962i veldspuit is uitgevoerd met een 6200 liter spuit tank, tot 40 meter spuitbomen, fusee gestuurde as, ISO bus aangestuurd en GPS sectie afsluiting. De spuit is geheel door John Deere ontwikkeld en voorzien van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van spuittechniek. De John Deere 962i beschikt o.a. over een laag zwaartepunt wat ten goede komt aan de wendbaarheid, soepeler transport alsmede sneller en accurater spuiten. Daarnaast kan de wielbesturing handmatig, automatisch of in combinatie met Sprayer pro gps-gestuurd worden.

Om de klant een volledig beeld te geven van wat John Deere te bieden heeft op het gebied van veldspuiten waren ook de andere John Deere modellen 700, 800 & 900  getrokken veldspuiten aanwezig.

Was u niet in staat om een bezoek te brengen aan de John Deere Sprayer road show maar wilt u toch informatie ontvangen over de nieuwe getrokken John Deere 962i veldspuit neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers Landbouw.