close
Menu

John Deere R-evolutiedagen bij Geert-Jan de Kok BV vestiging Etten-Leur

In het weekend van vrijdag 22-06-2012 en zaterdag 23-06-2012 zijn in Etten-Leur de R-evolutiedagen gehouden. Tijdens deze dagen hebben klanten in de regio van Etten-Leur en omstreken kennis kunnen maken met de geheel nieuwe R-serie van John Deere.

Doorlopend waren er presentaties over de 6R serie en was er de mogelijkheid om zelf achter het stuur te kruipen van een gloednieuwe John Deere 6210R tractor.

Daarnaast stond  er op het buitenterrein een John Deere 7280R tractor klaar. Deze tractor was voorzien van een GPS-systeem in combinatie met het kopakkermanagement systeem. Klanten hebben kunnen ervaren dat de tractor zelf kan keren op de kopakker en daarbij zelfstandig alle noodzakelijke functies kan bedienen zoals o.a. de hefinrichting.

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer positief evenement. Wat in de toekomst zeker een vervolg zal krijgen. We willen alle bezoekers danken voor hun bezoek aan de R-evolutiedagen en hopen hen binnenkort wederom te mogen verwelkomen op één van onze vestigingen.

Geert-Jan de Kok BV