close
Menu

Krampe Haakarmsysteem: nu voor containers met een lengte tot 8,5 mtr.

De gebruiksvriendelijkheid en toepasbaarheid van haakarmsystemen zijn de afgelopen jaren flink toegenomen. Hierdoor zijn er veel bedrijven binnen de tuinbouw, agrarische & gemeentelijke sectoren die beschikken over een container met haakarmsysteem.

Door steeds groter wordende volumes van lichte goederen zoals silage (o.a. gras & mais), houtsnippers of gerecycleerde materialen, is er steeds meer vraag naar grotere capaciteit transportoplossingen. Om deze reden heeft Krampe Gmbh, onlangs op de Agritechnica 2011, een nieuw ontwikkeld haakarmsysteem geïntroduceerd.
Deze drie- assige haakarmsysteem is geschikt voor het laden van een container met een lengte van maximaal 8,5 mtr. In vergelijking met de gemeenschappelijke 7 mtr containers uit de transportsector, welke ongeveer 40 m3 kunnen transporteren, kan het nieuwe haakarmsysteem van Krampe Gmbh een extra 8 m3 transporteren.
De voor een trekker ontworpen haakarmsysteem heeft een maximaal toegelaten gewicht van 33 ton en een hydraulisch gedwongen gestuurde de voor-en achteras. Tevens wordt het haakarmsysteem aangeboden met een optionele elektrisch geregelde besturing. Om het af te maken is er ook luchtvering te leveren, welke zorgt voor een vlotte rit.

Geert-Jan de Kok BV